Het belang van geïnformeerde besluitvorming bij borstimplantaatchirurgie

De keuze voor een borstimplantaat is een belangrijke beslissing. Of het nu om esthetische of reconstructieve redenen is, er zijn talrijke voordelen en gunstige effecten verbonden aan de keuze voor een borstimplantaat chirurgie. Op mijn website vindt u meer uitgebreide informatie over borstimplantaatchirurgie, samen met de voordelen en indicaties ervan, door hier te klikken.

Borstimplantaatchirurgie voor een borstvergroting of borstlift omvat de keuze van het volume, de vorm en de grootte van het implantaat, de chirurgische techniek, de verwachtingen en de complicaties.

Geïnformeerde besluitvorming

Elke vorm van borstimplantaatchirurgie moet beginnen met een of twee uitgebreide consultaties waarin elk aspect van de operatie wordt besproken.

Zoals ik in mijn filosofie heb uitgelegd, is de belangrijkste vraag om te beantwoorden "waarom?". Waarom kiest u voor borstimplantaten? Maar naast uw "waarom" zijn er nog vele andere aspecten van de operatie en de implantaatkeuze die beslist moeten worden. En dit gebeurt meestal via één of twee uitgebreide consultaties. Tijdens een consultatie gaan we in detail in op het type ingreep dat u wenst, de keuze van de implantaten, de pre-operatieve richtlijnen en het postoperatieve herstel.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een weloverwogen beslissing te nemen wanneer u kiest voor een borstimplantaat-operatie, of welke operatie dan ook eigenlijk. Duidelijke communicatie, realistische verwachtingen en vertrouwen in uw chirurg zijn belangrijke factoren voor een optimaal en bevredigend resultaat.

Duidelijke communicatie, realistische verwachtingen en vertrouwen in uw chirurg zijn belangrijke factoren voor een optimaal en bevredigend resultaat bij borstesthetische en reconstructieve chirurgie.

Zorgen voor de hoogste patiënttevredenheid

Duidelijke communicatie, realistische verwachtingen en vertrouwen in uw chirurg zijn belangrijke factoren voor een optimaal en bevredigend resultaat.

Om u zoveel mogelijk te informeren voordat u mijn praktijk bezoekt, heb ik de belangrijkste informatie op mijn website samengevat onder borstvergroting. Daarnaast ben ik onlangs geïnterviewd door borstimplantaat.eu over dit interessante onderwerp. In hun blog "Het borstimplantaat kiezen voor jouw lichaam." beantwoord ik verschillende vragen, zoals:

  • De keuze tussen een implantaat en andere alternatieven

  • Het type implantaten, wat betreft vulling, vorm en volume

  • De plaatsing van het implantaat

Om de volledige blog te lezen, nodig ik u uit op de volgende link te klikken: https://borstimplantaat.eu/2022/09/09/het-borstimplantaat-kiezen-voor-jouw-lichaam/

Als u klaar bent om uw borstimplantaat operatie in meer detail te bespreken, aarzel dan niet om uw consultatie te boeken via mijn contactpagina.

Borstvergroting of borstlift of mastopexie door Dr Karl Waked in Brussel, Keerbergen of Marbella voor borstesthetiek en reconstructie.
Vorige
Vorige

Het belang van tissue based planning bij borstvergroting

Volgende
Volgende

Optimale veiligheid bij Brazilian Butt Lift chirurgie